Welkom


Welkom bij Zeelandrelais, twee ruime familievakantiehuizen in Zeeland, niet ver van zee.
Deze luxe 2 vakantieaccommodaties in Zeeuws-Vlaanderen (regio Breskens ) en op Waklcheren (regio Domburg) en zijn alle twee stijlvol ingericht en liggen op loopafstand van het strand.

De vakantiehuizen bevinden zich in de omgeving van fraaie historische steden en dorpjes die zeker een bezoek waard zijn.

Familievilla Heemsdael: 6 slaapkamers , 15 personen

Villa Vacuna ,9 slaapkamers, 19 personen


Deze vakantiehuizen beschikken alle twee over minimaal 6 slaapkamers, een volledige inrichting voor het genoemde aantal personen en een goed uitgeruste keuken.

Zeeland Fietsland

Fietsen in Zeeland betekent genieten van uitgestrekte wateren en weidse landschappen. Daarnaast wordt Zeeland gekenmerkt door de gezellige terrasjes en de goede kwaliteit van de talloze restaurants.
Zeeuws-Vlaanderen beschikt over vele (nieuwe) autovrije fietsroutes en een fietspad langs de kust met uitzicht op zee.
Maak een unieke bootovertocht met het fietsvoetveer Breskens – Vlissingen: De MS Maxima en MS Willem-Allexander varen dagelijks op vaste tijdstippen.
De oversteek duurt ongeveer 20 minuten.
Deze oversteek tussen Zeeuws-Vlaanderen en Walcheren is een uitstekend vertrekpunt voor leuke dagtrips. Ontdek met de fiets o.a. de pittoreske stadjes en dorpjes Veere, Middelburg en Domburg.